Et år i vækst

Tiden nærmer sig til at sige farvel til 2014 og hilse det nye år velkommen. I GADE ser vi tilbage på 2014 som et år med spændende opgaver, vokseværk og målrettet udvikling. Foran os står 2015, som forventeligt bliver et år med fortsat vækst.

GADEs logoskifte

2014 var året, hvor vi kunne fejre GADEs 30 års jubilæum. Tilbage i 1984 grundlagde Poul Otto Gade virksomheden med det formål at matche virksomheder inden for den tekniske branche med de rette dimittender fra Københavns Maskinmesterskole. Meget er sket i løbet af de sidste 30 år, og mange af Poul Ottos værdier eksisterer stadig den dag i dag. Det kan du læse mere om i artiklen Historien bag GADE.

Nyt look

Vores jubilæum gav anledning til at forny GADEs logo samt hjemmeside. Vores gamle logo, som kan ses på billedet overfor, var ikke længere tidsvarende. ”Search & Selection” fortalte ikke hvilken niche, vi befinder os inden for. Der skulle derfor et nyt logo til. Vi fik ændret designet og fik tilført et payoff ’Headhunting in Technical Industries’. Tilsvarende blev vores hjemmeside opdateret. Resultatet er blevet et visuelt udtryk, som vi synes matcher det, vi står for: Kvalitet, professionalime og tillid.

Fleksible ydelser

I 2014 har vi i forlængelse af vores visuelle udvikling også arbejdet med vores ydelser. Vi har gjort vores ydelser mere fleksible for vores klienter. Vi tilbyder derfor også Persontest samt Rådgivning & Coaching som selvstændige ydelser. Det betyder, at vores klienter har mulighed for at gøre brug af vores ydelser i forbindelse med deres egne rekrutterings- og talentudviklingsforløb. Dertil tilbyder vi endnu en ydelse, nemlig Praktik & Mentoring, hvor vi matcher klienter med de dygtigste studerende til praktikforløb med henblik på efterfølgende fastansættelse. Under praktikforløbet stiller vi en af vores Seniorkonsulenter til rådighed som mentor for den studerende for at skabe optimale rammer for samarbejdet. Idéen udsprang af vores tætte samarbejde med maskinmesterskolerne i Danmark. Vi ser frem til at arbejde videre med vores ydelser og forsat optimere dem i forhold til vores klienters behov.

Nye kollegaer

I begyndelsen af foråret kunne vi byde velkommen til den første ud af tre nye kollegaer. Seniorkonsulent/Headhunter Brian Sørensen blev ansat, som headhunter på vores kontor i Fredericia. I sommer blev Senior Researcher Ida Dyhr ansat, som til dagligt assisterer vores headhuntere med at finde de bedste kandidater. I efteråret startede vores Kommunikationspraktikant Stine Juul, som har hjulpet med at drifte og vedligeholde GADEs eksterne kommunikation. Vi har haft stor glæde af vores nye kollegaer, og ser frem til at fortsætte det gode og værdiskabende samarbejde i 2015.

Det nye år bringer...

I GADE går vi målrettet efter vores ambition. Vi skal fortsat vækste og ansætte flere kollegaer samt udvide vores kontorer på henholdsvis Sjælland og i Jylland. I samarbejde med nye kollegaer, vil vi være i stand til at hjælpe endnu flere klienter med at finde de rette kandidater. Vi ser frem til løbende at holde jer opdateret om vores udvikling via artikler på vores hjemmeside samt på de sociale medier.

Vi kan med glæde fortælle, at vi i 2015 skal deltage i årets DSE messe. DSE står for De Studerendes Erhvervskontakt. Messen er Danmarks største job- og karrieremesse på Danmarks Tekniske Universitet. Hvert år samles skolens studerende, 130 ingeniørrelevante virksomheder samt mange spændende ingeniørforeninger. I 2015 kommer det til at foregå den 25. og 26. marts 2015, og vi glæder os til at møde de ingeniørstuderende samt de virksomheder og foreninger, der også deltager.

Vi ser frem til 2015 med spænding og ønsker alle vores klienter, kandidater og samarbejdspartnere et rigtig godt nytår. 

 

 Læs også

 

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2