GADE er i fortsat vækst

År 2015 er et spændende år i GADE, og vi er glade for at kunne byde velkommen til tre nye medarbejdere i vores team. Derfor flytter vi til et større kontor på Strandvejen 100 i Hellerup. I denne artikel kan du læse Direktør og Headhunter John Christiansen fortælle om de nye kvalifikationer der bringes til teamet, og hvad fremtiden vil bringe for GADE.

nyt billede

Nye medarbejdere

I GADE byder vi nu velkommen til tre nye medarbejdere bestående af Katja Laukkonen Ravn som vores nye Kommunikationsassistent, Louise Nielsen som vores nye Konsulent og Projektleder og Peter Sommer som vores nye Headhunter og Senior Konsulent. I forhold til kvalifikationer hos de nye medarbejdere fremhæver John Christiansen særligt den diversitet, som de nye kolleger bidrager med: ”Hver medarbejder i GADE har forskellig baggrund, og kommer derfor med hver sit netværk, teoretisk og praktisk viden og sparring til teamet. ”

De nye medarbejdere giver ifølge John Christiansen et nyt bidrag og forskellige erfaringsgrundlag inden for den branche, som de hver især kommer fra, og den diversitet de hver især byder ind med gør virksomheden endnu stærkere. Vores nye Headhunter Peter Sommer er blandt andet uddannet maskinmester og har erfaring inden for industrien og det maritime. Peter Sommers baggrund bidrager til den overbevisning, vi har i GADE om, at headhuntere med en højere teknisk baggrund er i stand til at yde en indsigtsfuld rådgivning og identificere den rette kandidat til en stilling inden for den tekniske og maritime branche samt offshore branchen.  Vores nye Konsulent og Projektleder Louise Nielsen er uddannet Cand.merc.(psyk.), hvilket bidrager til den brede vifte af test, som GADE tilbyder i forbindelse med headhunting af kandidater til vores klienter. Louise kan identificere styrker og kompetencer hos kandidaterne og assistere headhunterne i at finde det rette match mellem en klient og en kandidat. Yderligere er GADEs nye Kommunikationsassistent Katja Ravn i gang med sin kandidat inden for kommunikation. Katjas viden inden for blandt andet sociale medier hjælper med at forstærke GADEs profil udadtil, og holder vores klienter og kandidater opdateret på virksomhedens udvikling samt styrker GADEs professionelle image.

Det nye kontor

Da GADE udvider med nye kolleger, flytter vi derfor til et større kontor. Det nye kontor ligger på samme adresse som førhen, men de nye lokaler er større og mere rummelige, hvilket samler medarbejderne og skaber trygge fælles rammer. John Christiansen giver blandt andet udtryk for, at de nye lokaler giver større mulighed for at kollegaerne kan sparre endnu mere med hinanden: ”Jeg tror og håber på, at vi bliver en endnu mere samlet enhed, der er til gavn for vores klienter og kandidater”.

I GADE ser vi frem til at rykke ind i det nye kontor fra den 1 september 2015.

GADE 2015

Året 2015 har givet nye ansigter i GADE, der bringer nye erfaringer og viden til firmaet. Denne udvikling er et tegn på yderligere professionalisering og fortsat vækst i virksomheden.  Udvidelsen af firmaet samt nyt og større kontor er et led i GADEs strategi om at udvide og udvikle virksomheden. Det er derfor en spændende tid vi går i møde, og vi glæder os til at indvie det nye kontor og fortsat fastholde et godt internt team omkring GADES 6 ydelser og kerneværdier inden for headhunting branchen.

Læs mere om GADEs 6 ydelser her:

 

Læs også

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2