Nyheder

På denne side vil vi løbende skrive om, hvad der sker i GADE og den tekniske branche samt give et indblik i vores arbejde. 

 

Klik på prikkerne over billederne for at se flere artikler.

 

GADE byder velkommen til en ny Management konsulent / Headhunter

GADE byder velkommen til en ny Management konsulent / Headhunter

GADE er i fortsat vækst, og vi er glade for at kunne præsentere vores nye medlem af teamet, Managementkonsulent / Headhunter Mikkel Tvile.

Læs mere...

GADE er i fortsat vækst

GADE er i fortsat vækst

År 2015 er et spændende år i GADE, og vi er glade for at kunne byde velkommen til tre nye medarbejdere i vores team. Derfor flytter vi til et større kontor på Strandvejen 100 i Hellerup. I denne artikel kan du læse Direktør og Headhunter John Christiansen fortælle om de nye kvalifikationer der bringes til teamet, og hvad fremtiden vil bringe for GADE.

Læs mere...

Flaskehalsproblemer og lønfest

Flaskehalsproblemer og lønfest

Ingeniørmanglen har store konsekvenser for det danske samfund og dens fremtidige vækst. Hvis ikke der findes en løsning på problemet kan udfaldet blive, at flere virksomheder flytter deres produktion til udlandet for at få den arbejdskraft, som de efterspørger og dermed forværres Danmarks konkurrenceevne.

Læs mere...

At headhunte er at netværke

At headhunte er at netværke

Som headhuntere lever vi bl.a. af vores netværk. Derfor deltog vi den 25. og 26. marts i DSE messen i Lyngby, for at få mulighed for at møde de unge studerende og udbygge vores netværk.

Læs mere...

Vi headhunter i GADE

Vi headhunter i GADE

I GADE er vi i fuld gang med at ansætte nye kollegaer. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på GADE som arbejdsplads. Vi har i den forbindelse bedt Adm. direktør og Headhunter John Christiansen og Senior Researcher Ida Dyhr sætte ord på, hvordan det er at arbejde i GADE.

Læs mere...

Et år i vækst

Et år i vækst

Tiden nærmer sig til at sige farvel til 2014 og hilser det nye år velkommen. I GADE ser vi tilbage på 2014 som et år med spændende opgaver, vokseværk og målrettet udvikling. Foran os står 2015, som forventeligt bliver et år med fortsat vækst.

Læs mere...

Et teknisk netværk

Et teknisk netværk

GADE har i mange år hjulpet den tekniske og maritime branche samt offshore branchen til at finde de rette kandidater til specialist- og lederstillinger. Dette kræver et stort netværk, som skal dække de relevante brancher i hele Danmark. Det er et netværk, som vi har opbygget gennem mange år og som stadig vokser.

Læs mere...

Fejlansættelser kan koste dyrt

Fejlansættelser kan koste dyrt

Fejlansættelser kan hurtigt blive en dyr affære for en virksomhed. Omkostningerne forbundet med en fejlansættelse løber typisk op i et prisleje af en halv million kroner eller mere. Pengene dækker over udgifter til bl.a. markedsføring af stilling, løn og oplæring. Derudover koster det penge at igangsætte en ny ansættelsesrunde. I nogle tilfælde taber virksomhederne også markedsandel, hvilket kan påvirke virksomhedens bundlinje. Men heldigvis er det muligt at mindske risikoen for fejlansættelser.

Læs mere...

Headhunting i udvikling

Headhunting i udvikling

Headhunting branchen er i konstant udvikling, og dette gælder også for måden hvorpå, man headhunter. Tidligere noterede man alt på papir og opbevarede det i komplekse arkivsystemer. I dag lever vi et papirløst samfund, hvor næsten alt bliver gemt elektronisk. Internettet og mobiltelefoni har samtidigt øget tilgængeligheden og bidraget med nye værktøjer, såsom det sociale medie LinkedIn.

Læs mere...

Historien bag GADE

Historien bag GADE

2014 var året, hvor GADE kunne fejre 30 års jubilæum. I den forbindelse har vi inviteret grundlæggeren Poul Otto Gade forbi vores kontor i Hellerup til kaffe og kage samt en snak, om dengang han startede virksomheden. Det var en tid uden computere og internet, og hvor tekniske virksomheder nød godt af Poul Ottos netværk fra Københavns Maskinmesterskole.  

Læs mere...

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2