Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere og netværk
 
 Samarbejdspartnere billede dec 2015                                     
I GADE er vi stolte af at samarbejde med professionelle og brancherelaterede uddannelsesinstitutioner, foreninger og virksomheder.
 
Maskinmesternes Forening: http://www.mmf.dk/
Vi samarbejder med Maskinmestrenes Forening MMF, og har gjort det i snart 10 år. Samarbejdet har til formål at løfte aktiviteter for maskinmestre i Danmark gennem sparring, videndeling, ydelser og undervisning.
Vi samarbejder med samtlige Maskinmesterskoler i Danmark.
 
Maskinmesterskolen København: http://www.msk.dk
GADE har et tæt samarbejde med Maskinmesterskolen København, hvor vi bl.a. sparrer med skolens ledelse og underviser maskinmestre, ved særlige lejligheder, som eksterne lektorer.
 
Vi samarbejder med KEA, og underviser de studerende på uddannelsen Energiteknolog i arbejdsmarkedsforhold, vækst og udvikling inden for energisektoren.
 
CEB - SHL Talent Measurement: http://www.shl.com/uk/intl/denmark-danish/
Vi er certificeret i CEB - SHL Talent Measurement, som er et  anerkendt og internationalt testsystem, der anvendes i forbindelse med rekruttering af kandidater samt udvikling af medarbejdere, ledere og teams.
 
Thomas Internationalhttp://www.thomasinternational.net 
Vi er certificeret i Thomas International's personlighedsanalyse DISC. DISC profilen er en hurtig måde at danne sig et indblik i testpersonens personlighed og præferencer. Testen kan bl.a. anvendes til rekruttering og teambuilding.
 
Vi er medlem af Børsen Executive, og deltager aktivt i arrangementer hvor nogle af Danmarks mest markante topchefer og politkere diskuterer, hvad fremtiden bringer.
 
Vi samarbejder med Offshoreenergy.dk, og annoncerer i begge Offshoreenergy.dk's årsbøger for 2014: "Oil & Gas" og "Renewables".
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2