Rådgivning & Sparring

Vi tilbyder rådgivning og sparring

 95A8441
 
GADE har eksisteret i mere end 30 år, og i løbet af disse år har vi fulgt branchen tæt. Derigennem har vi opbygget et stort kendskab til udviklingen og udfordringerne inden for den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. Kombineret med konsulenternes branchekendskab og erfaring med personaleledelse, giver det os forudsætningerne til at kunne tilbyde rådgivning og sparring til virksomheder samt ledere. 
 
Rådgivning til klienter: Arbejdsmarkedet er dynamisk, hvilket stiller krav til virksomheder og deres evner til at udvikle sig samt lede forandringer. I GADE kan vi rådgive omkring strategiske tiltag relateret til ansættelser, udvikling og forretningsmål. 
 
Ledelsessparring: Er du i tvivl om hvilke karrierevalg, du skal træffe? Vores konsulenter tilbyder karrierenavigering, og kan hjælpe dig med at definere et mål og træffe de til- og fravalg, der er nødvendige for at opnå målet. Ud over sparringen anvender vi tests til at identificere potentialer og evner, så vi kan give præcis den rådgivning, som du har brug for. Vi tilbyder også sparring vedrørende ledelsesudfordringer i forhold til organisering, ledelsesgrupper, beslutningsprocesser, strategi og medarbejdere. 
 
Vi tilbyder Rådgivning og Sparring som en tillægsydelse i forbindelse med f.eks. headhunting og som en selvstændig ydelse. 
 
Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 7070 1030.

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2