Referencer

Udtalelser om samarbejde
  
Headhunting handler om at skabe en værdifuld proces for både klienter og kandidater. Nedenfor kan du læse udtalelser om det samarbejde, vi har haft med et par klienter. 

Klienter

Lisbeth Madsen, HR Manager hos Sonion:
"Sonion har benyttet sig af GADE i flere tilfælde, hvor vi har været på jagt efter specielle ingeniørkompetencer, og hvor vi ved, at der ikke er mange kandidater til stillingerne. Vi har valgt at samarbejde med GADE, da vi oplever en stor professionalisme, og de har specialistkompetencer, så de forstå hvad vi søger, samtidig med at de udfordrer os på de krav, som vi har til den ønskede profil. Indtil videre er GADE lykkedes med at finde de kandidater, som vi er på udkig efter, også selvom det er svære profiler."

 

Carsten Bovin, General Manager hos WAGO Danmark:
"WAGO Danmark har anvendt GADE til rekrutteringsopgaver indenfor el-teknisk salg i  de sidste 7 år. Stillinger som kræver kandidater med en stærk salgsprofil  og høj teknisk baggrund. Vi har fundet, at GADE er en stærk sparringspartner i processen til at definere den optimale kandidatprofil, og dermed ansætte den rigtige salgsprofil som kan bidrage positivt til at udfylde vores forretningsmæssige mål. Under vores samarbejde, har GADE vist at de har en god og dyb indsigt i den el-tekniske branche, og vi har oplevet en fleksibel og innovativ proces."

 

 
Vi er meget taknemlige for, at en håndfuld af vores tidligere samt nuværende klienter har beskrevet deres oplevelse af vores samarbejde. Vi ser frem til at dele flere udtalelser på vores hjemmeside.

 

 

 

 

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2